IQTISODIY TERMINLAR ORASIDA NEOLOGIZMLAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Bu maqola iqtisodiy sohada paydo boʻlgan yangi soʻz va ifodalar, ya'ni neologizmlarni, tahlil qilindi. Maqola, iqtisodiy sohada paydo boʻlgan yangi soʻz va ifodalarni asosiy ma'nolari, ularning iqtisodiy sohaga qoʻllanilishini, doirasini va izohini oʻz ichiga oladi. Yangi soʻzlar va ifodalar iqtisodiy terminologiyada qanday oʻrinda joylashganligi va ularning qanday koʻrinishda qoʻllanishiga doir ma’lumotlar beriladi.