ЎЗБЕК ТУРКМАН ТИЛЛАРИНИНГ ФОНЕТИК ТИЗИМИДАГИ ЎХШАШЛИК ВА БАЪЗИ ФАРҚЛАР (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Мақолада ўзбек ва туркман тилларининг фонетик тизимидаги умумий ўхшашликлари ва фарқли томонлари тадқиқ этилиб, мисоллар асосида изоҳланди.