SILLIQ KO‘PXILLIKLARNING BA’ZI TATBIQLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Geometriyaning jadal rivojlanayotgan va matematikaning boshqa bo’limlarida, umuman barcha sohalarda keng amaliy tadbiqqa ega bo’limlaridan biri hisoblangan silliq ko‘pxillik haqida so‘z boradi. Uning yordamida bir yordamida geometrikning yechimlari ko‘rsatilgan.