KORRUPSIYAGA QARSHI KURASH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
“Korrupsiya - bu jamiyatni turli yo'llar bilan iskanjaga oladigan dahshatli illatdir”. Ushbu maqolada korrupsiyaga qarshi kurashish sohasida qanday targ’ibotlar amalga oshirilayotgani va unga qarshi kurashishning eng muhim yo’llari haqida ma'lumot berilgan.