МУҲАББАТ – МУҚАДДАС ТУЙҒУ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Мақолада қорақалпоқ ҳикояларида муҳаббат мавзуси таҳлил қилинган. Тадқиқот объекти сифатида ёзувчи Г.Ибрагимованинг «Лабиринт» ҳикоялар тўпламидаги асарлари мисолида ўрганилган. Муҳаббат мавзусидаги ҳикояларида соф муҳаббат, ёшлар орасидаги севги, вафоли ёр, айрилиқ, ҳижрон озоблари ва ҳ.к. масалалар мисоллар асосида ўрганиб чиқилган.