IMMUNOLOGIYA FANINI O‘QITISHDA INSIDENT INTERFAOL USULINI QO‘LLASH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Individual usul ma’lum mavzular bo‘yicha amaliy mashg‘ulotlarda qo‘llaniladi, darsning nazariy qismini to‘ldiradi, masalan, "Organizmning nomaxsus himoyasi", "Organizmning maxsus himoyasi", "Immunpatalogiya va allergiya", va boshqalar.