IMMUNOLOGIYA FANINI O‘QITISHDA LOYIHALASH TA’LIMINING SAMARDORLIGI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Loyihaviy ta’lim texnologiyasi ta’limning dolzarb muammolarini hal etish imkonini beradi va zamon talablariga javob beradi: u o‘qitishni real hayotga imkon qadar yaqin muhitda amalga oshirish imkoniyatini beradi; nazariy materialni amaliy faoliyat bilan bog‘lash va talabalarni faol mustaqil bilish jarayoniga jalb qilish imkonini beradi; kasbiy va asosiy kompetensiyalarni shakllantirish va rivojlantirishni ta’minlaydi.