O'ZBEK MENTALITETIMIZDA AKS ETTIRILGAN MILLIY QADRIYATLARIMIZ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqola milliy san’at va madaniyatimiz rivoji mobaynida, o’zbek metalitetimiz negizida sayqallanib kelayotgan milliy-an’anaviy qadriyatlarimiz to’g’risida fikr yuritadi. Ma’naviy qiyofaning kelib chiqishi butun xalqning tarixi bilan uzviy bog’langan holda, u millatning mavjud va idrok etish mumkin bo’lgan belgilaridan biridir. Jamiyat hayotining muhim tarkibiy qismlaridan biri mentalitet va ma’naviy qadriyatlardir.