OILA, NIKOH VA OILAVIY MUNOSABATLAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Maqolada oila va nikoh tushunchalariga ta’rif berilgan hamda jamiyatda oilaning tutgan o‘rni va shakllanishi to‘g‘risida so‘z borgan. Bugungi kundagi oilaviy munosabatlardagi yuzaga keladigan tushunmovchiliklar va ularni hal etish yo‘llari haqida fikr mulohazalarni bilib olish mumkin. Bundan tashqari nikohni tuzishdan maqsad va nikoh tuzilishi sabab oqibatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.