АГРАР СОҲАНИ ДАВЛАТ ТОМОНИДАН МОЛИЯВИЙ ҚЎЛЛАБ-ҚУВВАТЛАШНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ АЙИМ МАСАЛАЛАРИ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ушбу тезисда қишлоқ хўжалигини давлат томонидан қўллабқувватлашни кучайтириш билан боғлиқ турли масалалар муҳокама қилинган. Унда давлатнинг қишлоқ хўжалигини ривожлантириш борасидаги саъй-ҳаракатларини амалга оширишда дуч келадиган муаммолар ва имкониятларга алоҳида эътибор қаратилган.