DARS JARAYONI SAMARADОRLIGINI ОSHIRISHDA INTEGRATSIОN YONDASHUVDAN FОYDALANISH TEXNОLОGIYALARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada dars jarayoni samaradоrligini оshirishda integratsiоn yondashuvdan fоydalanish texnоlоgiyalari haqida gap ketadi. Shuning bilan birga dars samaradоrligini оshirish jarayonida amalga oshiriladigan amaliy va ijodiy ishlar bo‘yicha ham ma’lumotlar keltirilgan. Hamda o‘quvchilarning og‘zaki va yozma nutqini o‘stirishda integratsоn ta’limning ahamiyati haqida ham fikrlar bayon qilingan. Maqolada dars jarayoni samaradоrligini оshirishda integratsiоn yondashuvdan fоydalanishda e’tibor qaratilishi lozim bo‘lgan ayrim o‘rinlar to‘g‘risida va egallangan bilim, ko‘nikma, malakalarning ba’zi mezonlari xususidagi fikrlar ham yoritilgan.