MURAKKAB SHAROITLARDA TEMIR YO’L YER POLOTNOSINING DEFORMATSIYALANISHI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Maqolada murakkab sharoitlardan o’tgan temir yo’l yer polotnosining deformatsiyalanishi va ularning kelib chiqish sabablarining tahlili keltirib o’tilgan.