MUHAMMAD SHAYBONIYXON HAYOTI VA IJODINING OʻRGANILISHI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Maqolada Muhammad Shayboniyxon shaxsiyati, faoliyati va ijodining oʻrganilish muammolari, ularni keltirib chiqargan sabablar xususida soʻz boradi.