KICHIK MAKTAB YOSHI DAVRIDA DIQQATNI MUSTAHKAMLASHNING O‘ZIGA XOSLIGI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarda diqqatni rivojlantirishning psixologik hususiyatlari yoritilgan. Jumladan maktab va maktabgacha ta’lim muassasalarida yosh avlodga turli interfaol metodlar, turli interaktiv va innovatsion uslublar qo‘llash bugungi kunda harbir pedagog oldida turgan o‘ta mas’uliyatli vazifadir.