BUXORONING MADRASALARI TARIXI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Maqolada bugungi kunga kelib saqlanib qolgan Buxoroni tarixini asoslovchi, qolaversa butun O’zbekistonni ko’rki bo’lgan Buxorodagi ilm maskanlari yani madrasalar haqida so’z boradi. Maqolada hozirda Buxorodagi asosiy kata madrasalar tarixi haqida qisqacha ma’lumot berilgan.