HOMILADORLIK DAVRINING SO‘NGGI OYLARIDA OG‘IZ BO‘SHLIG‘I SHILLIQ PARDALARIDA KANDIDALARNING KO‘PAYISHI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Homiladorlik davrining so‘nggi oylarida kandida zamburug‘lariga mos sharoitlar jadal sodir bo‘lib, ularga: estrogenlarning va prostaglandin gormonlarining ortishi kabi o‘zgarishlar ayolning organizmini shartli patogen infeksiyalarga, xususan kandidoz kasalligiga moyilligini oshiradi.