TURIZM O’ZBEKISTONNING ISLOHOT DARAJASIDA (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Xorijiy hukumatlar, ko'p tomonlama tashkilotlar va xorijiy xususiy tashkilotlar bilan hamkorlik O'zbekiston o'zini xalqaro miqyosda ochish bo'yicha sa'y-harakatlarni qayta boshlagani sababli bu sektor yani turizm muhim rol o'ynaydi.