UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA „MAHBUB UL – QULUB“ ASARINI SHARHLAB O‘RGATISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Alisher Navoiyning „Mahbub ul– qulub“ asarida komil inson axloqi va uning tarbiyasiga oid muhim manba