„VAQFIYA“ ASARIDA ALISHER NAVOIYNING IJTIMOIY FAOLIYATI BILAN BOG‘LIQ MASALALAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Mazkur kichik tadqiqot ishida Alisher Navoiyning davlat arbobi sifatidagi faoliyati, vaqf qildirgan yerlari, qurdirgan binolari, jonkuyar davlat arbobi sifatidagi faoliyati o‘rganilgan.,