O‘ZBEK TILINI O`RGATISHDA PEDAGOGIK TEXNALOGIYALAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada, O‘zbek tilini o‘qitish pedagogik texnologiyalarning paydo bo‘lishi, videolar, audiolar va interaktiv mashqlardan foydalanish, Sun'iy intellect, multimedia CALL, VR va AR texnologiyalari haqida fikr yuritilgan.