TADBIRKORLIK FAOLIYATIDA SOLIQ TUSHUMI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
ushbu maqolada tadbirkorlik faoliyatida soliq tushimi, soliq tushimi O’zbekiston iqtisodiyotini rivojlantirishda muhim ahamiyat kasb etishi kabi ma’lumotlar tahlil etilgan.