MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMINING UMUMIY TA'LIMGA TAYYORLOV JARAYONIDA TUTGAN O'RNI HAMDA TA'LIM TASHKILOTLARIDA SHAXSGA YO'NALTIRILGAN TA'LIM TARBIYA JARAYONINI TASHKILLASHTIRISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Uy qurish poydevordan boshlansa, shaxs kamoloti bog`chadan boshlanadi. Bola umumiy o`rta ta`limga qadam bosgunga qadar bosib o`tadigan yo`l bu bog`chadir. Bog`chada olingan tarbiya, ta`lim, insoniy xususiyatlar bola psixologiyasida o`chmas iz qoldirib, tom ma`noda, uning kelajak taqdirini belgilab beradi.