MICROSOFT EXCEL ЭЛЕКТРОН ЖАДВАЛИДАН ФОЙДАЛАНИБ ИЛМИЙ ТАДҚИҚОТ НАТИЖАЛАРИНИ СТАТИСТИК ҲИСОБЛАШ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Microsoft Excel жадвал процессоридан фойдаланиш, шу жумладан "математик статистика" маълумотларни таҳлил қилиш воситаси профессионал статистик пакетлардан фойдаланмасдан ва ўрганмасдан маълумотларни таҳлил қилиш жараёнини автоматлаштиришга имконини беради.