ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA DARS TASHKIL QILISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
An’anaviy ta’lim mamlakatimizning   o‘quv yurtlarida keng tarqalgan, uning turli jihatlari  pedagogika,  metodika fanlarida  ishlab   chiqilgan, katta  tajriba to‘plangan.