O’ZBEKISTONDA PUL SIYOSATI HAMDA MAKROIQTISODIY KO’RSATKICHLAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekiston pul siyosati, mamlakatning iqtisodiy rivojlanishi, barqarorligi, inflyatsiya hamda mavjud iqtisodiy vaziyat to’g’risida ma’lumot erilgan.