BO‘LAJAK TEXNOLOGIYA O‘QITUVCHILARINI MILLIY VA UMUMINSONIY QADRIYATLAR NEGIZIDA TARBIYALASHNING PEDAGOGIK ASOSLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2026)
Maqolada talabalar milliy va umuminsoniy qadriyatlarini rivojlantirishning unumdorligini oshiruvchi xususiyatlar, ularning ma’naviy qadriyatlarga erkin va ijobiy munosabatda bo‘lishi, pedagoglik kasbi bilan bog‘liq bo‘lgan barcha ma’naviyat turlariga qiziqishi, talabalar ma’naviy dunyosining boyligi, milliy va umuminsoniy qadriyatlarga bo‘lgan munosabati va onglilik darajasi bilan ham belgilanishi haqida ma’lumotlar berilgan.