BAXT SEMALI LEKSEMALARNING LINGVOMADANIY XUSUSIYATLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2026)
Ushbu maqolada baxt semali leksemalar haqida fikr yuritish hamda lingvomadaniy xususiyatlari haqida talqin qilib berish, yoritish, tahlil qilish va dolzarb mavzu jihatida o'rganish yoritilgan.