HUDUDLARDA ZAMONAVIY KORXONALARNING INVESTITSION FAOLIYATINI TAHLILIY STRATEGIYALARINI RIVOJLANTIRISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2026)
Ushbu maqolada hududiy iqtisodiyotni barqaror rivojlantirish sharoitida zamonaviy korxonalarning investitsion faoliyatini boshqarish va uning tahliliy strategiyalarini takomillashtirish masalalari tadqiq etilgan.