OLIY TA’LIM TIZIMIDA MA’NAVIY IMMUNITETNI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK MODELI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2026)
Mazkur maqolada oliy ta’lim tizimida talabalarda ma’naviy immunitetni shakllantirishning pedagogik modeli ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi. Globallashuv sharoitida yoshlarning ma’naviy-axloqiy qadriyatlariga ta’sir etuvchi omillar, axborot oqimlarining ortishi hamda mafkuraviy tahdidlar sharoitida ma’naviy immunitetni rivojlantirish zarurati asoslab beriladi.