BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIGA INKLYUZIV TA'LIM BERISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI (1-2-SINF MISOLIDA) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2026)
Ushbu tezisda boshlang'ich sinf (1-2-sinf) o'quvchilariga inklyuziv ta'lim berishning pedagogik asoslari yoritilgan. Maxsus ta'lim ehtiyojlari bo'lgan o'quvchilarni umumiy ta'lim jarayoniga integratsiyalashning nazariy jihatlari, o'qituvchi faoliyatining xususiyatlari va amaliy tavsiyalar keltirilgan.