O‘QISH DARSLARIDA IFODALI O‘QISHGA O‘RGATISHNING INTERFAOL USULLARI (3-sinf misolida) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2026)
Mazkur maqolada 3-sinf o‘qish darslarida ifodali o‘qish ko‘nikmalarini shakllantirishning interfaol usullari yoritiladi. Ifodali o‘qishning nazariy asoslari, pedagogik ahamiyati hamda amaliy metodlar misollar asosida tahlil qilinadi. Shuningdek, dars jarayonida qo‘llash mumkin bo‘lgan innovatsion yondashuvlar tavsiya etiladi.