YUY XUANING “YASHAMOQ” ASARI TAHLILI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2026)
Ushbu maqolada Yuy Xuaning “Yashamoq” asarida aks etgan hayot shafqatsizligi va ayni paytda inson ruhiyatining yengilmasligi tasvirlanadi. Bu asar inson ruhi va qalbining kuchini ko‘rsatib, har bir kishiga hayotda o‘z o‘rnini topishda yordam beradi. Yuy Xuani “Yashamoq” romani o‘ziga xos realistik uslubda yozilganligi bilan ajralib turadi. Asar tili sodda, ammo juda ta’sirli va dramatik tarzda yoritib berilgan.