KO‘HNA SAMARQAND (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ba'zi joylar shunchaki ekzotik ko'rinadi: Timbuktu, Xanadu, Samarqand. Avvaliga ularni ertaklar, haqiqiy hayotdan ko'ra afsonalarga tegishli mifologik joylar deb o'ylaganingiz uchun kechirilishi mumkin. Lekin ular haqiqiy va biz Samarqandda ko'rish uchun eng yaxshi joylarni tanlaymiz. Maqolamizda Samarqandning eng nufuzli va mashhur maskanlari haqida so‘z yuritamiz. Samarqand – O'zbekistonning ajoyib shahri.