BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR VOSITASIDA MUSTAQIL FIKRLASHGA O’RGATISHNING MAZMUN VA VOSITALARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarini mustaqil fikrlashga o’rgatishda innovatsion texnologiyalaridan keng foydalanish yo’llari ko’rsatilgan bo’lib, zamonaviy pedagogik texnologiyalarning ahamiyati va afzalliklari yoritib berilgan.