AN’ANAVIY IJROCHILIK YO’NALISHIDA AYOLLAR OVOZINI YO’LGA QO’YISHDAGI AMALIY KO’NIKMALARNI RIVOJLANTIRISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqola xonandalik san’ati, an’anaviy ijrochilik yo’nalishida ayollar ovozini yo’lga qo’yishdagi amaliy ko’nikmalarni rivojlantirish va ularning ovoz tembrlarini aniqlashdagi muhim qoidalar haqida.