O‘ZBEKISTONDA MOLIYA BOZORINI RIVOJLANTIRISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda moliya bozorining mamlakat iqtisodiyotida tutgan o’rni va ahamiyati, uning istiqboldagi asosiy yo’nalishlari haqida batafsl so’z yuritiladi. Moliya bozorini rivojlantirish bo‘yicha bir nechta amaliy takliflar asosida ko’rib chiqilgan.