REJISSURANING О‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI : (BAHODIR YО‘LDOSHEV MISOLIDA) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
ushbu maqolada rejissuraning o’ziga xos xususiyatlari haqida rejisyor Bahodir Yо‘ldoshevning ijodiy ishlari misolida sо‘z yuritiladi