ULUGʻBEK HAMDAM IJODIDAN “SABO VA SAMANDAR” ROMANI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada taniqli yozuvchi va munaqqid Ulug’bek Hamdamning hozirgi adabiy jarayonda tutgan o’rni, badiiy asarlari va ilmiy-tanqidiy faoliyati haqida maʼlumot beriladi.Uning “Sabo va Samandar”romani tahlil qilinib asarning naqadar chiroyli yozilganligini ko’rishingiz mumkin.