NEMIS TILINI O’QITISHNING AHAMIYATI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Mazkur maqolada Umumiy o’rta ta’lim maktablarida ikkinchi til sifatida o’qitishning ahamiyati haqida ma’lumotlar bayon etilgan. Shuningdek, nemis tilini o’qitish bo’yicha metodik tavsiyalar keltirilgan.