ЁШЛАР МАЪНАВИЯТИГА ҚАРАТИЛГАН ТАҲДИДЛАРИГА ҚАРШИ МАФКУРАВИЙ ИММУНИТЕТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ушбу мақолада ёшлар маьнавияти, мафкура тушунчаси, маьнавият тушунчаси, таҳдид, маьнавий таҳдид,иммунитет тушунчаси, мафкуравий иммунитет ва мафкуравий иммунитетни шакллантириш технологиялари, Маънавий таҳдиднинг олдини олишда оммавий ахборот воситаларининг ўрни тўғрисида мулохаза юритлган.