REJISSORLIK TARIXI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Maqolada rejissorlik tarixi, uning rivojlanish bosqichlari, antik teatrlarda rejissorlik vazifalarini bajaruvchi shaxslar, rejissorning hozirgi kunda sahna xayotida tutgan o‘rni va ahamiyati, talabalarni rejissor qilib tarbiyalashda e’tibor qaratiladigan ijobiy yo‘nalishlari haqida ma’lumot yoritilgan.