XXI ASR BOSHLARIDA XORAZM VOHASIDA OLIB BORILGAN ILMIY TADQIQOTLAR VA TARIXIY YODGORLIKLARNI SAQLASHGA QARATILGAN CHORA-TADBIRLAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada XXI asr boshlarida Xorazm vohasida olib borilgan ilmiy tadqiqotlar va Xorazm vohasida joylashgan tarixiy- me’moriy yodgorliklarni saqlashga qaratilgan chora – tadbirlar haqida bayon qilingan.