AUTIZM SPEKTRIDAGI BOLALARDA NUTQ RIVOJLANISHINI QO‘LLAB-QUVVATLASH METODLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2026)
Ushbu maqola Autizm spektridagi nutuqni rivojlantirish va qo‘llab quvatlashga doir.  Shuningdek xozirgi kunda Autizm  bolalar boshqalardan o‘zining xulq-atvori, fikrlashi, muloqot qilishi va nutq rivojlanishi bilan farq qiladi.