KATTALAR TA’LIMI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA ZAMONAVIY VOSITALAR VA TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2026)
Maqolada bugungi raqamli transformatsiya sharoitida kattalar ta’limi jamiyat rivojining muhim omillaridan ekanligi, kattalar ta’limida nafaqat kasbiy malakani oshirish, balki shaxsiy rivojlanish, zamonaviy kasblarni o‘rganishga qaratilgan samarali usullarni raqamli muhitda qo‘llanilayotgani tahlil qilinadi. Unda kattalar ta’limiga oid qonun va farmonlar, andragogika fanining ahamiyati, shuningdek, katta yoshdagi shaxslarni o‘qitishda zamonaviy vositalardan foydalanishning yutuqlari haqida tadqiqot olimlarining fikrlari yoritilgan.