QARAQALPAQSTAN AYMAǴÍ TOPÍRAQ QATLAMÍNA AGROXIMIKATLARDÍŃ TÁSIRINIŃ ÚYRENIW METODIKASÍ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Maqala Qaraqalpaqstan aymaǵında jasawshı xalıqqa, onıń tábiyatına, haywanat dúnyasına hám ekologiyalıq jaǵdaylarǵa tásir etip atırǵan hár qıylı ximikatlar haqqında jas áwladqa túsindiriw hám olardıń aldın alıw tuwralı  maǵlıwmatlar ilimiy dállillengen halda mısallar arqalı túsindirilip, búgingi kúndegi áhmiyeti boyınsha jazıldı.