RAQAMLI TEXNОLOGIYALAR VA UNING TA’LIMDAGI O‘RNI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy dunyoda tobora ommalashib borayotgan "raqamli texnalogiya" tushunchasining yurtimizdagi taʼlim muassasalarida, jumladan oliy ta’limda keng joriy etilishi va uning bugungi istiqbollari to‘g’risida so‘z boradi. Buungi kunda ushbu tushuncha jamiyatning barcha sohasida dolarb ijtimoiy zaruriyat ekanligi ta’kidlab o‘tiladi.