KASBIY TA’LIMDA XIZMAT KO‘RSATISH FAOLIYATI YO‘NALISHIGA MUTAXASSISLAR TAYYORLASHNING O‘QUV-USLUBIY TA’MINOTI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada kasbiy ta’lim tizimida xizmat ko‘rsatish faoliyati yo‘nalishi uchun mutaxassislar tayyorlash jarayonida o‘quv-uslubiy ta’minotning mazmuni, tuzilmasi va amaliy ahamiyati tahlil qilingan. Ta’lim jarayonini mehnat bozori talablariga moslashtirishda o‘quv rejalari, fan dasturlari, metodik materiallar hamda zamonaviy pedagogik texnologiyalarning o‘rni asoslab berilgan. Shuningdek, xizmat ko‘rsatish sohasi uchun kadrlar tayyorlashda o‘quv-uslubiy ta’minotni takomillashtirish bo‘yicha ilmiy-amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.