PASTKI JAGʻ SUYAGI SINISHLARINI KLINIK BAHOLASH VA DAVOLASH SAMARADORLIGINI OSHIRISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Pastki jag‘ suyagi sinishlari yuz-jag‘ sohasidagi keng tarqalgan travmatik holat bo‘lib, bemorlarning ovqatlanish, nutq va mimik harakatlariga ta’sir qiladi. PRF va CGF kombinatsiyasi regeneratsiyani tezlashtiradi, suyak kallus hosil bo‘lishini rag‘batlantiradi va postoperativ asoratlarni kamaytiradi.