VALEYBOL O‘YIN TEXNIKASINI O‘RGATISHDA MAXSUS MASHQLAR VA HARAKATLI O‘YINLARDAN FOYDALANISHNING ILMIY-PEDAGOGIK ASOSLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Maqolada valeybol texnikasini o‘rgatishda maxsus mashqlar va harakatli o‘yinlardan foydalanishning pedagogik asoslari yoritiladi. Tadqiqot o‘quvchilarda texnik ko‘nikmalarni shakllantirish jarayonida samaradorlikka ta’sir etuvchi omillarni tahlil qiladi hamda metodik tavsiyalar beradi.