SHIFOKORLAR ORASIDA BURNOUT SINDROMI: TARQALISHI, OLDINI OLISH YO‘LLARI VA INDIVIDUAL ARALASHUV STRATEGIYALARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Burnout sindromi so‘nggi yillarda sog‘liqni saqlash tizimida jiddiy ijtimoiy-psixologik muammo sifatida ko‘rilmoqda. Ushbu maqolada shifokorlar orasida burnoutning asosiy sabablari, tarqalish xususiyatlari, individual va tizimli darajadagi oldini olish choralariga e’tibor qaratiladi. IMRAD formatidagi tadqiqot asosida burnoutga qarshi samarali strategiyalar va ularning natijalari tahlil qilinadi.